Lukuviikko

Mikä Lukutähti on?

LukuTähti on kirjojen lukemiseen innostava digitaalinen alusta 6-13-vuotiaille lukutaitoisille lapsille. Se on suunniteltu motivoimaan lapsia lukemisen pariin pistekisojen, palkintojen ja humoristisen hahmon avulla. LukuTähdessä on tietokilpailukysymyksiä jo yli 430:sta lasten ja nuorten suosikkikirjasta automaattikorjauksella. Opettaja pystyy LukuTähden avulla seuraamaan helposti lapsen lukemisen ja luetun ymmärtämisen kehittymistä ja näin tukemaan lapsen yksilöllistä lukupolkua.

Katso lyhyt esittelyvideo LukuTähdestä

Miksi LukuTähteen kannattaa tutustua ja tilata se oppilaiden käyttöön?

LukuTähti on innostanut jo tuhansia oppilaita  ympäri Suomen ja se on saanut käyttäjiltä paljon positiivista palautetta.

“Lukutähti on ollut ihan mieletön motivaattori lukemiselle. Kerrankin lukutunneilla on oikeasti luettu. Käytimme vielä lisätukena lukuhaasteita, joissa luettiin Lukutähti-kirjoja. Oppilaat ovat lukeneet todella paljon enemmän. Esimerkiksi 3A-luokalla luettiin maaliskuun alusta huhtikuun loppuun yhteensä 276 kirjaa. Ei ole koskaan päästy  sellaisiin lukemiin. Myös vanhemmat olivat iloisia tästä lukuinnosta ja lukemiseen panostamisesta. Todellakin voin suositella LukuTähteä ja suosittelenkin aina, kun on tilaisuus.”

Lisää referenssejä löydät täältä >>

Pääset tutustumaan ja kokeilemaan LukuTähden käyttöä oppilaidesi kanssa ilmaiseksi toukokuun ajan. Lisäksi oppilaat voivat jatkaa koko kesäloman ajan LukuTähden käyttöä ilmaiseksi.

Toimi seuraavasti:

  • Kirjaudu LukuTähteen seuraavien ohjeiden mukaisesti »
  • Kirjautumisessa tarvitset opettajan liittymiskoodin, joka on sama kaikille toukokuun kokeilukouluille: JCQkRnzGKTiL25nk5IZH    
  • Ohjevideo kirjautumiseen löytyy täältä »